AJUDA: Amplada - Reines


Aquesta pàgina és l'execució de l'arbre d'exploració per l'algorisme amplada amb el problema de les reines.

A la pantalla hi ha dues parts. A la superior s'introdueixen els paràmetres de la cerca. I la segona, a la part inferior, conté la visualització de l'arbre. Primer s'han de triar els paràmetres desitjats i després prémer el botó "Acceptar" de la part superior. El creixement de l'arbre es pot parar en qualsevol moment mitjançant el botó "Parar". I per que continuï de nou s'ha de prémer la tecla "Continuar". Un altre interacció amb l'aplicació consisteix en la possibilitat de desplaçar els nodes que formen l'arbre mitjançant el ratolí. Això permet reordenar els nodes per canviar la forma de l'arbre. Els nodes solució són de color vermell.

Els paràmetres, d'esquerra a dreta, són:

Els missatges de sortida apareixen dintre d'un node especial, més allargat, que es troba a la part superior esquerra de la pantalla, "el node marcador". Els missatges que pot contenir són:

Al final de la pàgina hi ha quatre botons, a continuació hi ha les seves descripcions segons l'ordre d'esquerra a dreta. El primer en forma de casa porta a la pàgina principal ("inici"). El segon, simulant una mà que assenyala cap a l'esquerra amb el literal "Alg", torna a la pàgina de l'algorisme amplada. El tercer, també en forma de mà però amb el literal "Ex", torna a la pàgina de l'exemple de les reines. I l'últim, amb una "i", és l'ajuda per aquesta pàgina.

Per a una descripció més detallada sobre el problema de les reines, anar a la documentació de la pàgina principal de l'exemple. Igualment, hi ha documentació de l'amplada a la pàgina principal de l'algorisme.

Inici Anterior